Екстракт броколі рекомендовано як засіб профілактики атеросклерозу, нормалізації обмінних процесів у разі захворювань шлунково-кишкового тракту, для нормалізації роботи нервової системи.
Склад броколі багатий і різноманітний. У цій капусті містяться вітаміни групи В, вітамін Е, А, РР, К, U. Кількість вітаміну С у броколі перевищує його вміст у цитрусових. Також капуста насичена калієм, магнієм, кальцієм, натрієм, залізом, фосфором, міддю, селеном, марганцем, цинком. За вмістом бета-каротину броколі перевершує моркву. Також до складу броколі входить хлорофіл. У цій капусті міститься рекордна кількість білка - до 6%, який цінний завдяки антисклеротичним речовинам холіну і метіоніну, що входять до його складу. А також амінокислоти, органічні кислоти, флавоноїди, дубильні речовини, гідроксикоричні кислоти.
Головною цінністю екстракту броколі є його протиракові можливості. Сульфорафан має високу антиоксидантну активність, захищає клітини від ушкодження. Він уповільнює процеси старіння мозку, запобігаючи розвитку хвороби Альцгеймера. Захищає організм від негативного впливу зовнішнього середовища, від вікових змін в організмі та наслідків
Основні | |
---|---|
Виробник | Yvonika |
Країна виробник | Україна |
Тип екстракту | Рослинний |
Форма випуску | Краплі |
- Ціна: 314 ₴